Pełny widok
Podobne przedmioty
T6 teleskopowy zoom USB ładowanie zewnątrz długa żywotność wędkowanie kemping mocowana na głowie LED silne światło czołówka
1 sprzedany
( 0 Opinie )
44,19zł
Sku | Cena | Ilość | |
---|---|---|---|
![]() | Model indukcyjny T6 [podwójna sekcja z białym światłem + kabel do ładowania USB] gołe światło bez akumulatora | 44,19zł | |
![]() | Model T6 bez czujnika [podwójna sekcja światła białego + kabel do ładowania USB] gołe światło bez akumulatora | 40,91zł | |
![]() | Model indukcyjny XPE [wbudowana bateria + kabel do ładowania USB] model próbny | 36,56zł | |
![]() | Model XPE bez czujników [podwójna sekcja z białym światłem] 2 baterie + kabel do ładowania USB | 46,37zł | |
![]() | Model XPE bez czujnika [podwójna sekcja białego światła + kabel do ładowania USB] gołe światło bez akumulatora | 38,77zł | |
![]() | Model XPE bez czujnika [białe światło, pojedyncza sekcja + kabel do ładowania USB] gołe światło bez akumulatora | 37,62zł | |
![]() | Światło białe T6 [z wyświetlaczem mocy + indukcją + wyjściem] 2 baterie + kabel ładujący USB | 51,79zł | |
![]() | Model indukcyjny XPE [podwójna sekcja z białym światłem] 2 baterie + kabel do ładowania USB | 47,43zł | |
![]() | Światło białe T6 [z wyświetlaczem mocy + indukcją + wyjściem] 4 baterie + kabel ładujący USB | 60,53zł | |
![]() | Model indukcyjny T6 [podwójna bateria z białym światłem] 2 baterie + kabel do ładowania USB | 50,72zł | |
![]() | Model XPE bez czujników [białe światło, pojedyncza sekcja] 1 bateria + kabel do ładowania USB | 40,91zł | |
![]() | Model T6 bez czujników [podwójna sekcja z białym światłem] 2 baterie + kabel do ładowania USB | 48,59zł | |
![]() | XPE bezindukcyjny [wbudowany akumulator + kabel ładujący USB] wersja próbna | 34,38zł | |
![]() | Światło białe T6 [z wyświetlaczem mocy + wyjściem indukcyjnym + kablem do ładowania USB] gołe światło bez baterii | 46,37zł | |
![]() | Model indukcyjny XPE [podwójna sekcja z białym światłem + kabel do ładowania USB] gołe światło bez akumulatora | 40,91zł |
Raport
Uwzględnij naruszenie praw autorskichDarmowa standardowa wysyłka. Patrz szczegóły
Szacunkowo między Tue, Sep 9 a Wed, Sep 17
Możesz zwrócić produkt w ciągu 30 dni od daty otrzymania. Patrz szczegóły
Kupuj z ufnością
Gwarancja zwrotu pieniędzy
Odbierz zamówiony przedmiot albo zwróć pieniądze. Dowiedz się więcej
O tym przedmiocie
Sprzedawca bierze na siebie wszelką odpowiedzialność za tę ofertę.Numer przedmiotu: 26358740
Szczegóły pozycji
Opis przedmiotu od sprzedawcy